Tilaa kotiin.

Tilaa ajatuksille.

Tilaa elämälle.

ASUNTOSTAILAUS

Jokainen asuntoaan myyvä haluaa luonnollisesti saada asunnostaan mahdollisimman hyvän hinnan ja asunnon kaupaksi mahdollisimman pian. Joskus kuitenkin oma koti on ajan myötä muokkautunut sellaiseksi, että se ei välttämättä kohtaa potentiaalisia ostajia. On hyvä muistaa, että asuntoa myytäessä omat mieltymykset kannattaa jättää syrjään ja miettiä, minkälainen asunto kiinnostaisi uusia asukkaita.

 

Asuntostailauksen avulla asunnosta löydetään parhaat puolet ja korostetaan niitä oikealla tavalla. Värimaailman tulee miellyttää mahdollisimman montaa ostajaehdokasta. Asiakkaan omia huonekaluja käytetään ensijaisesti hyväksi. Usein tässä vaiheessa luovutaan myös liiasta tavarasta ja turhista huonekaluista.

 

Asuntostailauksen jälkeen on paljon todennäköisempää, että myyjä saa asunnostaan haluamansa hinnan eikä siitä tarvitse tinkiä. On myös mahdollista, että hinta nousee, mikäli ostajaehdokkaita on enemmän. Asuntostailaus maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.

Asunnon myynnissä ensivaikutelma on tärkein. Myyjällä on vain muutama sekunti aikaa herättää asiakkaan mielenkiinto. Älä jätä eteiseen lojumaan kenkiä ja rojuja.

Se on paikka, minkä mahdollinen asunnonostaja näkee ensimmäisenä.

Tilantunne Oy

Karkkila – Uusimaa – Liikkuva toimisto

puh. 0500 695 129

info (ät) tilantunne.fi