Tilaa kotiin.

Tilaa ajatuksille.

Tilaa elämälle.

HINNASTO

Tilantunne tarjoaa ammattijärjestäjän ja asuntostailauksen palveluita Uudenmaan alueella (esim. Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Lohja, Nurmijärvi, Vantaa ja Vihti). Hinnat sisältävät matkakulut sekä arvonlisäveron.

VINKKI

Voit myös ostaa lahjakortin ”hänelle,

jolla on jo kaikkea".

Asumisturvallisuus on erityisen tärkeää ihmisen ikääntyessä. Kompastumisen ja putoamisen riskit lisääntyvät, mikäli tavaraa on liikaa. Ammattijärjestäjä pystyy edistämään kodin turvallisuutta, jotta pystytään ehkäisemään onnettomuudet. Koti käydään läpi tarkistuslistan avulla ja korjaustoimenpiteitä voidaan tehdä muutama tunti kerrallaan.

2. ESTEETÖN KOTI - ikäihmisten koti turvallisemmaksi

Kaksi (2) tuntia: 110 €

Ammattijärjestäjän avulla turhista tavaroista on helpompi luopua. Vaatehuoneen tai vastaavan kokoisen tilan ehtii yleensä järjestää 2-3 tunnissa. Asuinhuoneen tai varaston järjestämiseen kannattaa varata enemmän aikaa.

1. HUONEPALVELU - helpotusta arkeen

Minimiveloitus 2 tuntia: 110 €

Myös lauantaisin.

4. MUODONMUUTOS –

tilan tehokas hyödyntäminen

Räätälöity tilaratkaisu, esimerkiksi pukeutumishuone asiakkaan toivomusten mukaan, hinnoitellaan tapauskohtaisesti tilan koko ja tarvittavat materiaalit huomioon ottaen.

 

Esimerkki: Noin 10 m² pukeutumishuoneen suunnittelu 400 € + tarvikkeet.

Asunnon myynnissä ensivaikutelma on tärkein. Myyjällä on vain muutama sekunti aikaa herättää asiakkaan mielenkiinto. Asuntostailaus voidaan helposti toteuttaa asiakkaan omia huonekaluja hyödyntäen ilman suuria remontteja. Siististä kodista saa paremman hinnan ja se menee nopeammin kaupaksi.

3. STAILAUSPALVELU - asunnosta parempi hinta

Asunnon myyntistailaus: 40 € / m²

KOTITALOUSVÄHENNYS

 

Verovelvollisen asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa tapahtuvasta ammattijärjestäjän palvelusta on mahdollista vähentää kotitalousvähennyksenä 2400 euroa vuodessa (vuosi 2017). Verovähennysoikeus on molemmilla puolisoilla eli yhteensä 4800 euroa. Myös mm. vanhemmille ja appivanhemmille tilatut palvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen.

 

Lisätietoja: http://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys

 

Tilantunne Oy

Karkkila – Uusimaa – Liikkuva toimisto

puh. 0500 695 129

info (ät) tilantunne.fi