Tilaa kotiin.

Tilaa ajatuksille.

Tilaa elämälle.

KÄYTÄNNÖLLINEN POHJASUUNNITELMA

Uuden talon pohjaratkaisun analysointi

ennen rakennuslupaa

Oman kodin rakentaminen on varmaankin kallein ja suurin projekti, mihin mikään perhe ryhtyy elämänsä aikana. Siihen menevät kaikki säästöt ja vähän enemmänkin. Omasta talosta halutaan se ”Unelmien Koti” ja siihen ollaan valmiita satsaamaan. Usein kuitenkin näitä unelmia rakennettaessa huomio kiinnittyy liiankin pian ulkoisiin seikkoihin. Tulee kuitenkin muistaa, että kaikkein tärkein on se talon pohjaratkaisu. Jos siinä tekee virheitä, muutoksia on vaikeaa toteuttaa jälkikäteen. Tapetin voi aina vaihtaa, jos se ei miellytä, mutta keittiön paikkaa tai eteisen kokoa ei, tai se tulee kohtuuttoman kalliiksi.

 

Perhe, joka ryhtyy rakentamaan ensimmäistä taloaan, ei välttämättä pysty analysoimaan pohjakuvaa katsomalla, millaista asuminen ja arjen toimivuus valmiissa talossa lopulta on. Muutosten tekeminen on kuitenkin kaikkein helpointa siinä vaiheessa, kun talo on vasta piirustuspöydällä. Tämän palvelun avulla käydään läpi uuden asunnon suunnitelmat ja mahdolliset ongelmakohdat.

Mikäli talon pohjaratkaisu on täydellinen enkä löydä siitä mitään korjattavaa, en veloita käynnistäni mitään!

 

Analysointi ja palaveri yhdessä perheen kanssa maksaa 250 € (sis. ALV). Se maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, mikäli pystytään etukäteen välttämään seikkoja, jotka harmittaisivat siinä vaiheessa, kun on jo muutettu uuteen kotiin.

Tilantunne Oy

Karkkila – Uusimaa – Liikkuva toimisto

puh. 0500 695 129

info (ät) tilantunne.fi