Tilaa kotiin.

Tilaa ajatuksille.

Tilaa elämälle.

TARINAMME

On kaunis kesäinen iltapäivä. Pikkuserkukset päivittävät kuulumisia kahvikupin äärellä; keskustelua elämästä, unelmista ja tulevaisuudesta. Keskustelun aikana huomaamme, että meillä on samanlaisia ideoita. Lyömme kättä päälle. Päätös yhteisen yrityksen perustamisesta on syntynyt.

 

Me molemmat olemme rakentaneet omat kotimme hartiapankilla. Mari valmistaa vaikka uuden huonekalun itse, ellei kaupasta löydy sopivaa. Marjo on kätevä järjestämään asioita ja tavaroita. Molemmilla on 20 vuoden työkokemus esim. asiakassuhteiden hoidosta, markkinoinnista ja opetustyöstä. Nyt on aika luoda jotakin omaa.

 

Haluamme tarjota asiakkaillemme kodin tilaratkaisuja, jotka eivät vaadi suuria rahallisia investointeja, mutta ottavat kuitenkin huomioon perheen arjen haasteet. Perheenäiteinä tiedämme, mitä kiireinen arki tarkoittaa. Viihdymme itse hyvin kotona ja haluamme luoda kodistamme viihtyisän. Tavaroita riittää, mutta arki sujuu helpommin, kun kaikelle on oma paikkansa. Ekologisuus on yksi tärkeimmistä periaatteistamme; turhaa jätettä tulee välttää ja ylimääräiset tavarat tulee kierrättää mahdollisuuksien mukaan.

 

Näistä ajatuksista syntyi Tilantunne. Haluamme luoda lisää tilaa myös sinun kotiisi.

 

Tutustu palveluihin ja pyydä rohkeasti apua.

 

Marjo Aho

Ammattijärjestäjä,

Kouluttaja,

Liiketoimintajohtaja

Mari Aho

Luova johtaja

Tilantunne Oy

Karkkila – Uusimaa – Liikkuva toimisto

puh. 0500 695 129

info (ät) tilantunne.fi